Storywise
 

Pauline Seebregts

Verhalenverteller/Performer

Verhalenverteller Pauline Seebregts heeft een warme, expressieve en intense manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. In haar verhalen zoekt ze altijd de passie.

Haar publiek - jong en oud - weet ze te raken. Ze bouwt de spanning van het verhaal zodanig op dat je in ieder geval wilt weten hoe het afloopt. Het einde kan een vraag zijn, is meestal verrassend en soms een opluchting. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Ze is te vinden op festivals, symposia en congressen en in theaters, musea, bedrijven, de overheid, bedrijven, organisaties, kerken, bibliotheken, scholen en ook in kleine kring.
Als verhalenverteller weet Pauline als professional met haar vertelvoorstellingen, 'verhalen op maat' mensen te boeien en te raken dikwijls begeleid door professionele muzikanten. Ooit luisterde ze professioneel vanuit de hulpverleningspraktijk naar verhalen van anderen. Na een keerpunt in haar leven besloot ze haar eigen hart te volgen en een nieuwe weg in te slaan vanuit haar eigen bedrijf Mensen en hun verhalen bleef de rode draad. 

Als optredend verhalenverteller ontdekte zij de magie van verhalen en de (helende) kracht van woorden.
Ze is verbonden als docent aan de Vertelacademie te Utrecht. www.vertelacademie.nl.
 Trainer/Coach

Daarnaast ontwikkelde ze zich tot een bekwame trainer en coach die werkt met mensen aan bewustwording en (meer)-waarde van hun eigen verhaal, zowel binnen bedrijven en organisaties als in haar eigen praktijk. Met haar humor, hartekracht, aandacht en inzicht weet zij mensen te raken en te inspireren. Door mensen werkelijk naar binnen te helpen kijken en naar zichzelf te leren luisteren vinden ze hun eigen en vaak verrassende antwoorden.

Haar jarenlange ervaring, ook in organisaties- en bedrijfsleven, verschaft haar een sterke basis in het werken met veel verschillende mensen. Opleidingen en trainingen op het gebied van (Narratieve) Coaching, (Business) Storytelling, Personal Storytelling, Trainersopleiding, Systemisch werken en Leiderschapstrainingen scherpten haar vakmanschap en intuïtie.