Storywise
 
Maatwerk voor bedrijven en organisaties

Reviews diverse opdrachtgevers mbt 'Verhaal Op Maat'

 'Als afronding van het symposium “Mooi Water, plezier of noodzaak” heeft Pauline een verhaal verteld. Het was een bijzonder symposium: op de voormalige rioolwaterzuivering Tilburg-Oost, in een tent met een podium in het midden en zeer goede sprekers. 'Mooi Water' was het thema. Ik denk dat ze niet eens wist wat een waterschap precies doet. Echter in een voorbereidend gesprek wist ze mij de juiste informatie te onttrekken om haar verhaal te maken.Met prachtige metaforen wist ze iedereen te boeien. Uniek was hoe zij elementen van de dag en uitspraken van de sprekers ter plekke wist te verwerken in haar verhaal. Steeds kwamen er verrassende wendingen. Na afloop van een zeer geslaagde bijeenkomst ging het over de sprekers, maar “...die verhalenvertelster maakte het af”!'

-Martin Bouwman Communicatie Adviseur Waterschap de  Dommel-

 

'Pauline pakt je in en neemt je mee op een avontuurlijke reis langs haar gedachten. Voor de gemeente 's-Hertogenbosch heeft ze presentaties gegeven over gerealiseerde èn toekomstige projecten aan de historische stadsrand: de Bossche Vestingwerken. De teksten schreef ze helemaal op maat voor de situatie of gelegenheid. Haar voordracht was uiterst boeiend en afwisselend. Staat èchte aandacht voor uw publiek centraal, dan is een performance van Pauline een uitstekende keuze'. 
-Huibert Crijns Voorzitter Kerngroep Vestingwerken 's-Hertogenbosch-


 

'Pauline Seebregts heeft tijdens het afscheid van onze collega een prachtig verhaal verteld.
De betrokkene zelf heeft het geweldig gevonden. Maar ook de aanwezigen waren onder de indruk. Het was muisstil, ze hingen aan haar lippen. Het was een prachtkado voor ons allemaal. Dat heeft ze knap gedaan. Ook dankzij een goede voor-bereiding. We hebben haar telefonisch vooraf gesproken. Ze stelde de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van de inhoud en toon van het verhaal afgestemd op degene op wie het ging. Er was herkennig. 
De juiste persoon met het geschikte verhaal voor deze setting'
.
-Irna Evers Beleidsmedewerker gemeente    Zwolle-