Storywise
 
Maatwerk voor bedrijven en organisaties


Europa Nostra Award voor Gemeente Den Bosch

Prijs voor Bossche Vestingwerken

De toekenning Europa Nostra Award voor de gemeente Den Bosch ging niet ongemerkt voorbij. Deze prijs werd toegekend aan de gemeente Den Bosch vanwege de unieke en innova-tieve manier waarmee de Bossche Vestingwerken worden gerestaureerd. Een speciaal geschreven verhaal over de restauratie en de beleving van de Bosschenaren werd verteld voor genodigden van de gemeente. Pauline Seebregts bracht het verhaal gezeten in 'De Muurkamer' van een oude vestingmuur, alleen per boot bereikbaar.

Reviews
'Pauline pakt je in en neemt je mee op een avontuurlijke reis met haar verhalen. Voor de gemeente 's-Hertogenbosch heeft ze presentaties gegeven over gerealiseerde èn toekomstige projecten aan de historische stadsrand: de Bossche Vestingwerken. Haar teksten schrijft ze helemaal op maat voor de situatie of gelegenheid. Haar voordracht is uiterst boeiend en afwisselend. Staat èchte aandacht voor uw publiek centraal, dan is een performance van Pauline een uitstekende keuze'. 
- Huibert Crijns, Voorzitter Kerngroep Vestingwerken 's-Hertogenbosch -

'Pauline Seebregts bracht onderin de Kruisbroedershekel, een mooi verhaal dat de aandacht van de toehoorders bleef trekken. Zij visualiseerde in haar historisch relaas de vestingwerken. Steeds wist ze de verbinding te leggen met het zakengezelschap van deze tijd die nu haar publiek was'
- Bastion Oranje -

Terug  
  Verhalenvertelster 'in' vestingwerken bij
  kaarslicht