Storywise
 


VERTELVOORSTELLING ‘MARIA’  

‘Het was een gewone maandag als alle anderen. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria’.

Stel het je eens voor. Wat zou jij doen!? De vrouw die de deur had opengedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol met verhalen zo blijkt algauw. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel ÉN het geloof in zichzelf en het leven.

 

De Voorstelling
De voorstelling is een hedendaagse raamvertelling waarbinnen oeroude verhalen op een verrassende manier verbonden worden met de dag van vandaag. Dit ontroerende verhaal met diepgang en humor wordt verteld door Pauline Seebregts. Een professionele vertelster met een warme en intense vertelstijl. Haar verhalen worden dikwijls ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen. Muzikaal wordt de voorstelling begeleid door Jopie Jonkers, harpiste/zangeres.

Enkele publieksreacties;
- ‘ Een gelaagde vertelvoorstelling die spreekt met grote kracht tot het hart’
- ‘ Integer, herkenbaar, ontroerend'
-  'Humorvol verweven met het oorspronkelijke verhaal’
- ‘ Het verhaal leidde me naar een antwoord. Heel veel dank’
 

Info Voorstelling
Duur voorstelling: 60 min 
Speelvlak:  Ong. 3x4 m2 + podium/verhoging
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
 
(druk op afbeelding voor vergroting)