Storywise
 

De ziel van het verhaal vinden

Dat wat ons raakt, roert, beweegt en inspireert in onze verhalen heeft veel te maken met wie we zijn als vertellers.

In onze rijke innerlijke landschap loopt immers een bonte stoet aan personages en met de veranderingen van het weer ziet de omgeving er steeds weer anders uit. Sommige stukken grond lijken nog te slapen omdat ze nog nooit verkend zijn. Anderen stukken zijn wakker, levend en welbekend. Als we naar binnen kijken en luisteren dan wordt ons heel wat vertelt. Om te reizen door dat landschap- en dus ook te kunnen verhalen – vraagt soms moed maar in ieder geval presence en authenticiteit. Op die reis ben je uitgenodigd!
 

 


We zullen onze innerlijke verteller en zijn landschap nader verkennen en hierover verhalen maken. Als we vertellen zullen we onderzoeken met elkaar wat ons raakt en inspireert. Ben je aanwezig als verteller, hoe ziet jouw eigen kracht eruit? Komt het over wat jij ons wilde laten ervaren? Het zullen aanzetten zijn die je mee kunt nemen op je verdere tocht.

Daar we een dag hebben wil ik onze bestaande verhalen even thuis laten. Onderweg zullen we werken oa. met visualisaties, spontaan vertellen, verhaal oefeningen en partnerwerk. Oefeningen uit de clownerie en tekenen behoren tot de mogelijkheden.
 Workshops (klik op de titels voor meer informatie)
De Kunst van het vertellen
Als het hart spreekt
Breng leven in je eigen verhaal
De kracht van Metaforen

Neem voor meer informatie contact op

Terug naar vorige pagina