Storywise
 

TRAINING 'HET GOUD IN DE BARSTEN
WERKEN MET BEELDEN EN VERHALEN IN BEGELEIDING
VOOR COACHES, COUNSELORS, TRAINERS, BEGELEIDERS


De Training

In onze levens is geen heelheid zonder gebrokenheid. Juist daar waar we kwetsbaar zijn, is ook onze grootste kracht te vinden. Het Goud in de Barsten. Ben jij trainer, coach, counselor, (geestellijk) begeleider en hou je
van werken met beelden en verhalen in je werk en/of wil je er meer over leren? Dan is deze training iets voor jou! In vier vrijdagen leer je rondkijken in de (verhaal)
beelden van je cliënt en de betekenis hiervan te verstaan in een begeleidingscontext. Neem voor aanmelding en informatie contact op.

Trainer Pauline Seebregts
Pauline Seebregts werkt vanuit haar Vertelburo Storywise als professioneel verteller, trainer en coach. Zij werkt met mensen aan bewustwording en (meer)waarde van hun eigen verhaal, zowel binnen bedrijven en organisaties als in haar eigen praktijk.
Haar jarenlange ervaring in begeleidings en trainingswerk verschaft haar een sterke basis in het werken met veel verschillende mensen. Opleidingen en trainingen op het gebied van (narratieve) coaching en counseling, trainersopleiding, systemisch werken, leiderschap, personal storytelling, imaginatie en energiewerk scherpten haar intuïtie en vakmanschap. 

Praktisch
Data: Vier vrijdagen op 13 nov, 20 nov, 27 nov en 11 dec 2015
Plaats: Bovenkamer Bibliotheek, ‘s-Hertogenbosch
Kosten: 395 euro (aanmelden voor 1 juli 10% korting!)

  
Folder. klik op plaatje om beter te kunnen lezen


 

Terug naar vorige pagina