Storywise
 

Training 'Van waarde naar meerwaarde' - Persoonlijk Leiderschap op basis van Kernwaarden en Kwaliteiten
'Een organisatie groeit in waarde naarmate haar medewerkers groeien'

De training
In deze tweedaagse training zal er gewerkt worden rondom de thema’s persoonlijk leiderschap, waarden, organisatiewaarden en kwaliteiten. Doel van deze training is het versterken van de focus en betrokkenheid op jezelf, elkaar en de organisatie zodat daarmee gezamenlijke speerpunten helder en concreet kunnen worden. Tijdens de eerste dag zullen de deelnemers aan de slag gaan met waarden, persoonlijke en organisatorische. In de tweede dag zullen met name kwaliteiten, knelpunten en uitdagingen centraal staan. In deze training zal gewerkt worden aan de hand van ondermeer ‘Transactionele Analyse’ en ‘Storytelling’.

 

Storytelling en Transactionele Analyse (TA)
Of het nu gaat om het uitdragen van een visie, het in gang zetten van een verandering of het winnen van vertrouwen. Een goed verhaal zorgt voor verbinding, betrokkenheid en perspectief.

Transactionele Analyse (TA) is een leer over communicatie en een persoonlijkheidstheorie met grote toepassingsmogelijkheden.
Het centrale uitgangspunt van TA wordt samengevat met de term: ik ben ok, jij bent ok. Hiermee biedt de TA een rijk en positief perspectief van waaruit je naar mensen kunt kijken en met mensen kunt werken. TA onderzoekt de communicatie (transacties) tussen mensen èn de daaronder liggende dynamische drijfveren en patronen.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij bereid en in staat zijn om eigen en persoonlijke (werk)situaties en ervaringen in te brengen 
Data en tijden: Op aanvraag

Trainers:
Evelijne Swinkels – Braaksma (1964)
Theoloog, Master Practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren en gecertificeerd in de Transactionele Analyse (TA). Sinds 2001 eigenaar van Swinkels, Advies, Begeleiding & Training en werkt als freelance trainer/coach en auteur voor organisaties en instellingen. Zie: www.swinkelsadvies.nl

Pauline Seebregts (1969)
Verhalenverteller, trainer en coach. Zij biedt vanuit Vertelbureau Storywise professionele vertelvoorstellingen, workshops, training en begeleiding voor organisaties, bedrijven, theater en particulieren. Daarnaast is zij verbonden als docent aan de Vertelacademie te Utrecht. Zij werkt met mensen en organisaties aan hernieuwde perspectieven binnen hun eigen verhaal. 

Terug naar vorige pagina