06 - 49687013 info@storywise.nu

Story Training ξ Workshops

Leren over het maken en vertellen van verhalen!

Leren hoe je kunt werken met verhalen in begeleidingssituaties

Pauline Seebregts training Storytelling

Ik geef workshops en (zakelijke) verteltrainingen over o.a. de kunst van het vertellen. Daarnaast geef ik ook workshops en trainingen waarbij het werken met persoonlijke beelden en verhalen centraal staat. Mocht je eerder op zoek zijn naar een lezing of workshop over onderwerpen als bijv. presentatie en communicatie, dan kan dat ook!

Ben je bestuurder, directeur of manager en wil je eindelijk ook een inhoudelijk sterk verhaal kunnen maken en vertellen? Ik hielp intussen al flink wat bestuurders en professionals op weg met hun verhaal, alsook met de presentatie ervan! 

‘Sterk punt is dat Pauline goed weet te luisteren en door haar vragen snel tot de essentie weet te komen. Dat was me heel behulpzaam bij het schrijven van mijn verhaal. In haar benadering is zij positief en stimulerend. Werken aan mijn presentatie bleek een echte eye-opener. Dat had ik toch niet willen missen! Haar gevoel voor verhoudingen en posities maakt haar een prettige partner om mee te sparren. Het verhaal dat ik hield voor mijn mensen kwam trouwens heel goed over, dit keer!’

– Bestuurder Kenniscentrum –

Aanbod Trainingen en Workshops

(Zakelijke)
Verteltrainingen

Over de kunst
van het maken en vertellen van verhalen

Denk aan o.a.:

Verteltraining
Presentatie training

 

Verhalen Workshops

Vanuit de metaforische wereld van de beelden en verhalen kijken naar jezelf 

Denk aan o.a.:

Zelfcompassie
Het Verhaal als Sleutel
De Spiegel van de Ziel
Verteller bij de Bron
Luisteren naar het hart dat spreekt

Training Narratieve Coaching

Werken met verhalen en beelden in begeleidingssituaties

Aan bod komt ondermeer:
Narratief counselen
‘De Reis van de Held’
Werken met polariteiten
Het verhaal als metaforische ruimte
Contexten waarin het verhaal gebruikt kan worden

Anke IJdens - Coördinator Home Start Humanitas

‘Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt. En een kans om een bijzonder weekend te ervaren. Ook als je, zoals ik, geen vertelervaring hebt’

Ik vond de training heel bijzonder. De sfeer was heel prettig, dat kwam o.a. door de uitstekende begeleiding van Pauline, de tijd werd zeer efficiënt benut. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen, kennisgemaakt met inspirerende mensen en tools gekregen om in de begeleiding van mensen te gebruiken. Ik heb kennisgemaakt met ‘De Reis van de Held’. Bruikbaar in diverse settings. 

Eveline Masetti – Pastoraal werker en Coach

“Mooi om de kracht van beelden te ervaren en handvatten te krijgen om deze in te zetten in mijn begeleiding als coach.”

Blij word ik als ik terugdenk aan de inspirerende en verrijkende training narratief coachen. De theorie van de methode “De reis van de held” kan ik nu verbinden met de praktijk, omdat ik de oefeningen en werkvormen heb ervaren tijdens de cursus. Er zat een natuurlijke opbouw in de cursus. Dit zorgde ervoor dat ik nu bijv. heb geleerd hoe ik mijn coache een gepast verhaal als geschenk mee kan geven. Ik kijk terug op een leerzame tijd! Deze cursus stimuleert mij om in de praktijk meer met beelden en verhalen te werken. Ik kijk uit naar de vervolgcursus!’

Lien van Laere - Verhalen vroedvrouw en Schrijfcoach


‘ Ik ging naar huis met nieuwe ervaringen, inspirerende verhalen en mooie tools die ik meteen in mijn werk kan inzetten.’

‘Ik heb de training als heel rijk ervaren. De zorgvuldige opbouw van Pauline zorgde voor een veilig veld, een warme groepsdynamiek en een aangenaam evenwicht tussen theorie en praktijk. Ik ging naar huis met nieuwe ervaringen, inspirerende verhalen en mooie tools die ik meteen in mijn werk kan inzetten. Wat mij betreft een aanrader!’

Neem contact op voor informatie en boeking

0344 - 785381

06 - 49687013

Privacyverklaring