Verhalenworkshop over Zelfcompassie

‘There is a crack in everything’

Compassie, Mededogen, Barmhartigheid zijn sleutelwoorden in alle grote religies. Waar we naar anderen vaak in een spontane beweging liefdevol en begrijpend kunnen zijn als het erop aankomt, is het voor onszelf vaak moeilijker. Allemaal kennen we wel die stem in onszelf die kritiek geeft, oordeelt en steeds weer dat verhaal vertelt waarin je maar geen goed doet. Hoe kunnen we onze menselijkheid in mildheid bezien? Wat belemmert ons? En wat is zelfcompassie? Hoe doe je dat? Hoe klinkt die liefdevolle stem dan in onszelf? Wie of wat biedt hoop en inspiratie? Welk verhaal vertel jij dan als de stem van (zelf-) compassie klinkt.

Een ervaringsgerichte workshop met creatieve en verstillende oefeningen. Wil jij dit ook voor jouw groep, team of netwerk?

Trainer en Coach Pauline Seebregts neemt ons mee in dit thema werkend met onze eigen verhalen waardoor we de gelegenheid hebben om even bij onszelf stil te staan.

Pauline Seebregts is verhalenverteller, trainer en coach. Zij maakt o.a. voorstellingen over maatschappelijk relevante onderwerpen. Met haar warme en expressieve vertelstijl neemt ze je mee in de beelden van het verhaal. Ze laat je glimlachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Je bent van harte uitgenodigd!

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013