Verteltraining 

Jouw verhaal maken en op authentieke manier leren vertellen!

 

De kracht van Verhalen

Hoe kun je de kracht van je eigen verhaal inzetten om financiers of medewerkers te inspireren? Waarom zou storytelling belangrijk kunnen zijn voor organisaties?

Misschien wel omdat een goed verhaal meer zegt dan een dikke beleidsnota. Een verhaal is een manier om informatie te organiseren en over te brengen in een beeld. Een krachtig instrument naar financiers alsook voor afdelingen en teams binnen de eigen organisatie.

Authentieke verhalen

Het helpt om verschillende verhalen paraat hebben. Verhalen over jezelf als professional, over je organisatie of over producten en diensten binnen die organisatie afgestemd op degene voor wie je verteld. En hoe doe je dit dan op een authentieke manier?

Handvatten

Tijdens deze training geeft Pauline Seebregts handvatten om je verhaal op een authenthieke manier te vertellen afgestemd op je toehoorders. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook in-company.

Oefenen met je presentatie tijdens de training

Contact maken met je publiek en zorgen dat mensen met plezier naar je luisteren? Hoe bereik je dat jouw verhaal blijft hangen? Hoe zet je je zintuigen, stem, mimiek en je lichaamstaal daarbij in?

Veel teams en professionals heb ik reeds geholpen met het maken van hun eigen persoonlijk (professionele) verhaal en dat op een goede manier te presenteren. Of dat nou in een een kleine setting was of voor een groot publiek in de vorm van een TED-talk. Doordat ik zelf veel ervaring heb met het presenteren en optreden voor publiek kan ik goed navoelen waar deelnemers tegenaan lopen.

Persoonlijke afstemming

Naast gezamenlijke oefeningen stem ik ook af op de specifieke werkpunten van iedere deelnemer. Het werken in een groep helpt enorm om ook juist te leren van elkaar.

Voor professionals en teams

Graag help ik jou of je team om ook tot een presentatie te komen waarbij je je eigen verhaal met vertrouwen en plezier kunt vertellen en je juist ook dichtbij jezelf kan blijven.

Training op maat of
persoonlijke afspraak!

Dus … met plezier maak ik een training op maat waarbij ik uiteraard aandacht geef aan de specifieke vragen of kwesties waar de deelnemers tegenaan lopen. Of ik maak een persoonlijke afspraak met je om aan je verhaal en presentatie te werken.

Wat ons betreft heb je de vraag goed begrepen. De doelstelling om aan het eind van de training handvatten en oefening ‘overhandigd’ te hebben aan de ambassadeurs, heb je wat mij betreft goed gehaald. Ik sluit me ook helemaal aan bij mijn ambassadeurs, als zij stellen, dat het een goede, geslaagde training was. Dat zegt veel over jou als trainer/storyteller. Je kennis, ervaring en kunde zijn van hoog niveau. Ik dank je nogmaals voor je training bij ons in Leger des Heils Noord!

– Diana Kroeze ,  Communicatieadviseur –

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013