Training Storytelling en Presentatie

Maken en presenteren van je verhaal 

Training & Workshop Storytelling

Ik geef workshops en (zakelijke) verteltrainingen over o.a. de kunst van het vertellen. Daarnaast geef ik ook workshops en trainingen waarbij het werken met persoonlijke beelden en verhalen centraal staat. Mocht je eerder op zoek zijn naar een lezing of workshop over onderwerpen als bijv. presentatie en communicatie, dan kan dat ook!

Een-op-een begeleiding Storytelling

Ben je bestuurder, directeur of manager en wil je eindelijk ook een inhoudelijk sterk verhaal kunnen maken en vertellen? Ik hielp intussen al flink wat bestuurders en professionals op weg met hun verhaal, alsook met de presentatie ervan! 

Sterk punt is dat Pauline goed luistert’

Door haar vragen weet ze snel tot de essentie te komen. Dat was me heel behulpzaam bij het schrijven van mijn verhaal. In haar benadering is zij positief en stimulerend. Werken aan mijn presentatie bleek een echte eye-opener. Dat had ik toch niet willen missen! Haar gevoel voor verhoudingen en posities maakt haar een prettige partner om mee te sparren. Het verhaal dat ik hield voor mijn mensen kwam trouwens heel goed over, dit keer!’

– Bestuurder Kenniscentrum –

Aanbod Trainingen en Workshops

Training & Workshop Storytelling en Presentatie

– Ook zakelijke verteltrainingen –

Over de kunst
van het maken en vertellen van verhalen

Denk aan o.a.:

Training Storyteling
Training Presentatie

Verhalen Workshops

Vanuit de metaforische wereld van de beelden en verhalen kijken naar jezelf 

Denk aan o.a.:

Zelfcompassie
Het Verhaal als Sleutel
De Spiegel van de Ziel
Verteller bij de Bron
Luisteren naar het hart dat spreekt

Training Narratieve Coaching

Werken met verhalen en beelden in begeleidingssituaties

Aan bod komt ondermeer:
‘De Reis van de Held’
Narratief counselen
Werken met polariteiten
Het verhaal als metaforische ruimte
Contexten waarin het
verhaal gebruikt kan worden

Training Storytelling

‘We waren enigszins sceptisch!
maar aan het eind luisterde we ademloos naar elkaars verhalen’

Een beetje gespannen wel liepen we de ruimte in. Pauline beloofde ons dat we, aan het einde van de training, allemaal een verhaal uit eigen hand konden vertellen. We waren enigszins sceptisch. Wij zijn dan wel trainers, maar wel met een technische achtergrond. Die leer je echt niet zomaar een persoonlijk verhaal vertellen, en dan ook nog eens ‘los van het papier’!

Nieuwsgierig volgden we evenwel de aanwijzingen van Pauline. Ze zorgde voor een  veilige en open sfeer. Daarnaast gaf ze ons praktische handvatten, een structuur waar we mee uit de voeten konden en ze stelde een vraag die uitnodigde om persoonlijke ervaringen te delen.

Het werd een innerlijke zoektocht. We verzamelden beelden die ons in staat stelden om ons verhaal te maken en te vertellen. En het lukte! Aan het einde van de middag hebben we ademloos geluisterd naar elkaars verhalen. Pauline, bedankt voor deze bijzondere ervaring!

– Marieke Koopman, Hoofd Opleidingen Ingenieursbureau Oranjewoud-

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013