Verhaal voor een speciale gelegenheid

 Een verjaardag, bruiloft, afscheid, jubileum of begrafenis 

Verhalenverteller Pauline Seebregts

Met veel plezier verzorg ik optredens voor een speciale gelegenheid.
Een verjaardag, jubileum of een afscheid van een collega.
Maar ook met huwelijken en begrafenissen heb ik veel ervaring … 

Markeringsmomenten 

In het leven zijn er vaak zoveel mooie, ontroerende en betekenisvolle momenten
die je wilt vieren met je naasten en dierbaren. Juist een verhaal kan zo’n moment zo mooi opluisteren.
Al vele jaren – in grote en kleine kring – breng ik verhalen juist als het gaat om die markeringsmomenten in het leven.

Voor wie en wanneer een speciaal verhaal?

Of het nu gaat om die verjaardag die net een beetje anders gevierd wilde worden, dat afscheid van die dierbare collega, een jubileum waar je iemand in het zonnetje wil zetten, het huwelijk dat een onvergetelijke moet zijn of zelfs ook de begrafenis van dat kindje dat helaas jong stierf. Bij al dit soort gelegenheden was ik er meer dan eens bij en bracht ik verhalen die passend waren voor de gelegenheid. 

Een mooi verhaal …

Na al die jaren beschik ik intussen over een uitgebreid repertoire van bestaande verhalen. Wijze, magische en spannende of waargebeurde verhalen. Met plezier vertel ik juist ook die betekenisvolle verhalen in kleine kring.

of toch een ritueel …?

Maar het kan ook zijn dat naast het verhaal er ook een wens is om nog meer verdieping te geven aan het samenzijn middels bijvoorbeeld een ritueel. Ook hierin begeleid ik. Als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voltrok ik o.a. jarenlange huwelijken. Ook nu nog sta ik aanstaande bruidsparen bij in de vormgeving en voltrekking van hun huwelijksceremonie. Ook was ik eerder bijvoorbeeld betrokken bij de doop van een kind en een passend ritueel voor de gelegenheid. 

‘Pauline brengt verhalen en voorstellingen
met humor en diepgang
die ontroeren, verwonderen en inspireren’.

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013