‘Het Dilemmaverhaal’

‘Het Dilemmaverhaal’ is een interactieve verhaalvorm met de bedoeling om discussie en uitwisseling op gang te brengen. Het is leuk en onderhoudend. En tegelijk leer je er ook nog wat van. 

Dilemmaverhalen

Verhalen die de mogelijkheid bieden om je te verplaatsen in de verschillende keuzes waar de hoofdpersoon mee geconfronteerd wordt. En ook, waarin je mee kunt denken over een mogelijke afloop van het verhaal. Het einde staat dus niet van tevoren vast.

Het is eigenlijk altijd geanimeerd deze vorm van vertellen. Kinderen en jongeren vinden het leuk om actief mee te denken en deel te nemen.

Een verhalenprogramma met verschillende soorten Dilemmaverhalen en Raadselverhalen. Als je meer wilt weten. Neem even contact op.

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach.

Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 45 – 60 min (inclusief gesprek)
Speelvlak: 4×3 met verhoging
Doelgroep: Kinderen vanaf 8 jaar
Kosten: Op te vragen

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu