Filosoferen met Kinderen. Grote vragen voor ‘kleine’ mensen. Niet alleen leuk om te doen, het stimuleert ook de spreek-, luister en denkvaardigheid.

 

Filosofische Sprookjes en Verhalen – met nagesprek –

Pauline Seebregts vertelt ‘Filosofische Sprookjes’ met existentiele thema’s als bijv. vrienschap, liefde, gelijkheid, vrijheid en de dood.

Eng? Nee hoor, helemaal niet. Kinderen hebben zo hun hele eigen antwoorden en ideeën als het gaat om de grote en kleine vragen van het leven. Vanzelfsprekendheden komen zo vanzelf op losse schroeven te staan.

In een open en veilig gesprek gaan de kinderen onder professionele begeleiding na de verhalen met elkaar in gesprek.

En intussen leert de ervaring dat niet alleen de kinderen dit superleuk vinden, maar hun papa’s en mama’s ook. Als ze het tenminste even niet meer durven weten!

 

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach.

Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 45 – 60 min inclusief nagesprek
Speelvlak: 4×3 
Doelgroep: Kinderen vanaf 8 jaar
Kosten: Op te vragen

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu