Deze vertelvoorstelling brengt de bijzondere en inspirerende mens Franciscus tot leven, die zo’n warm hart had voor de planten, dieren en mensen.

Wie is er bang voor de Wolf?
‘Hij werd geboren in Assisi, Italië, als zoon van de rijke lakenkoopman Pietro Bernardone. Eigenlijk heette hij Giovanni. Maar omdat vader graag pronkte met zijn successen en op het moment van Giovanni’s geboorte in Frankrijk verbleef, noemde hij zijn zoon sindsdien Francesco, ‘Fransmannetje’. De jongen kreeg de opvoeding die bij zijn status paste. Het maakte hem tot een geziene jongen, vriendelijk in de omgang, vrolijk, in alle takken van sport de beste, populair bij de meisjes en vrijgevig met geld. Hij droomde ervan ridder te worden maar het liep anders…’

Wie ben je eigenlijk en wat geeft zin aan je leven als mens? Waar gaat het nou eigenlijk
echt om? Vragen van alle tijden en van alle mensen. Deze vragen en de verhalen van zijn leven staan centraal in deze vertelvoorstelling die de bijzondere en inspirerende mens Franciscus tot leven brengt, die zo’n warm hart had voor de planten, dieren en mensen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 45 min
Speelvlak: 4×3
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu