Een gevarieerd Kerst- en Winterverhalen programma, vol met humor, warmte en ontroering. Gebracht door verhalenverteller Pauline Seebregts.

‘VONKEN IN DE NACHT’ – Kerstverhalen / Winterverhalen 

‘Er was niets dat erop wees dat er iets bijzonders zou gebeuren die nacht. Dan ineens; een flits, een streep, een gloeiend lichtspoor langs de hemel. De jongen had het ook gezien en terwijl iedereen een wens deed, zoals gebruikelijk was als een ster viel, stond hij op en begon te rennen. Hij had een hele speciale wens…. zou die uitkomen!?

Dit verhaal en nog meer hartverwarmende verhalen zullen als ‘Vonken in de Nacht’ oplichten in de tijd dat de dagen korter worden en de avonden langer.

Een gevarieerd Kerst- en Winterverhalen programma, vol met humor, warmte en ontroering gebracht door Verhalenverteller Pauline Seebregts.

Met eventueel extra, een sfeervolle muzikale bijdrage van harpiste en zangeres Jopie Jonkers.

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen.

Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min
Speelvlak: 4 x 3 podium/ verhoging
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu