Training & Workshop Storytelling

Jouw verhaal leren vertellen op een authentieke manier!

Hoe kun je de kracht van je eigen verhaal inzetten om financiers of medewerkers te inspireren? Waarom zou storytelling belangrijk kunnen zijn voor organisaties?

Misschien wel omdat een goed verhaal meer zegt dan een dikke beleidsnota. Een verhaal is een manier om informatie te organiseren en over te brengen in een beeld. Een krachtig instrument naar financiers alsook voor afdelingen en teams binnen de eigen organisatie.

Het helpt om verschillende verhalen paraat hebben. Verhalen over jezelf als professional, over je organisatie of over producten en diensten binnen die organisatie afgestemd op degene voor wie je verteld. En hoe doe je dit dan op een authentieke manier?

Tijdens deze training geeft Pauline Seebregts handvatten om je verhaal op een authenthieke manier te vertellen afgestemd op je toehoorders. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook in-company.

Wat ons betreft heb je de vraag goed begrepen. De doelstelling om aan het eind van de training handvatten en oefening ‘overhandigd’ te hebben aan de ambassadeurs, heb je wat mij betreft goed gehaald. Ik sluit me ook helemaal aan bij mijn ambassadeurs, als zij stellen, dat het een goede, geslaagde training was. Dat zegt veel over jou als trainer/storyteller. Je kennis, ervaring en kunde zijn van hoog niveau. Ik dank je nogmaals voor je training bij ons in Leger des Heils Noord!

– Diana Kroeze ,  Communicatieadviseur –

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013