Een vertelvoorstelling met verhalen van LHBTIQ+ jongeren. Wat kom je tegen en wat betekent het om uit te komen voor je eigen geaardheid en gender in omgeving waar dat niet zo vanzelfsprekend is.

Vertelvoorstelling ‘Ik ben Niek, gewoon Niek!’

Ik had onlangs een gesprek met Niek. Een jongen van 17, die ik al ken vanaf zijn 8e jaar.  Alleen heette hij toen nog Nine en was een meisje. Hij vertelde me in dat gesprek over die grote verandering in zijn leven en wat het betekent om voor jezelf uit te komen. 

Deze voorstelling is ontwikkeld in opdracht van de Gemeente Tiel in het kader van Coming out Day, Regenboogdag. Een dag ter bewustwording. Op de jaarlijkse Coming Out Day wappert in steeds meer gemeenten de regenboogvlag. Gemeenten willen daarmee duidelijk maken dat men geen onderscheid op grond van sexuele geaardheid duldt.

Met o.a. het verhaal van een meisje die de transitie doormaakt naar jongen en wat hij daar allemaal in tegenkomt.

Voor Wie?

Deze voorstelling werd ontwikkeld in het kader van bewustwording en als aanzet tot dialoog en uitwisseling voor scholen, buurtcentra, bibliotheken etc.

Verhalenvertelster/Trainer en Coach Pauline Seebregts
Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren. Voor deze voorstelling haalde Pauline verhalen op bij jongeren die hun verhaal wilde delen om zo bij te dragen aan meer bewustwording. 

Verdiepingssessie/Dialoog
Zij verwerkte de verhalen van deze jongeren tot een voorstelling met daaraan verbonden de mogelijkheid tot een verdiepingssessie op maat en/of dialoog.

Info Voorstelling
Speelvlak: 4×3 podium/ verhoging
Doelgroep: Volwassenen/Jongeren
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Eventueel nog nader aan te passen en op maat te maken.

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu