Een verhaal uit 2050. Het roer moest om! Want doorgaan zoals in 2020 ging echt niet langer als het ging om de natuur en het milieu. De verandering lag in onze handen …

Vertelvoorstelling
‘Kleur Bekennen’

Een verhaal uit 2050

Op haar t-shirtje, dat Tess net geprint had met de 3D printer, stond: ‘Ben jij net zo groen, als ik denk?’ En die tekst liep precies over haar borst …

Aan de hand van gebeurtenissen uit een gewoon Nederlands gezin in het jaar 2020, wordt de ontwikkeling zichtbaar van de energietransitie die ze met elkaar hebben doorgemaakt.

Hoe het ervoor stond.
Wat de weerstand was.
Hoe ze ermee omgingen en …
wat het heeft opgeleverd, natuurlijk!

En nu terugkijkend … lachen ze erom. Ok, simpel was het niet. Maar het was toch ook ook een kwestie van kleur bekennen geweest.

Wat daarmee bedoeld wordt!? Dan moet je maar even bellen, dan kom ik het je vertellen! 😉

 

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 15-30 min.
Speelvlak: 4×3
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu