Maria Magdalena is lang genegeerd, verguisd en vergeten. Wie was deze vrouw die zo dichtbij Jezus stond? In deze voorstelling neemt ze zelf het woord.

Vertelvoorstelling
‘Maria Magdalena’ 
– Een verhaal van Liefde –

Maria Magdalena is lang genegeerd, verguisd en vergeten. Een zondige vrouw, een hoer zo werd gezegd. Maar in deze tijd wordt ze meer en meer gezien als een vrouw met een grote innerlijke wijsheid en een symbool van vrouwelijk kracht. Ook de Kerk heeft erkend dat ze een hoge ingewijde was. Wie was deze vrouw die zo dichtbij Jezus stond? Na zijn dood verscheen hij als eerste aan haar. Hoe kan haar verhaal, juist in deze roerige tijd, ons iets laten zien over wat Liefde en de kracht van het hart vermag? In deze voorstelling neemt ze zelf het woord.

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de Vertelacademie in Utrecht. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

‘Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren’.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min.
Speelvlak: 4×3 podium/ verhoging
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu