De prinses krijgt dure lessen ter voorbereiding op haar leven later, maar liever is ze bezig met gamen. Hoezo moet ze koningin worden!? Totdat ze les krijgt van een bijzondere leraar … Alfredo!

 

Wereldverhalen!
– voor kinderen van de wereld –
‘In een land hier ver vandaan…of toch heel dichtbij..’

Op de vleugels van verbeelding neemt verhalenverteller Pauline Seebregts je mee naar verre oorden, magische plaatsen of dichterbij huis. Vanuit de zee van verhalen diept ze glanzende schatten op, ontdekt ze oeroude geheimen en laten parels van verhalen haar publiek stralen als ze je meeneemt in de rijke cultuur en verhalen van landen over de hele wereld.

Een (interactieve) voorstelling voor kinderen, met een glimlach en een knipoog, raadsels en nog iets om nog over na te denken als het alweer voorbij is. Met verhalen uit verschillende landen en culturen.

(Af te stemmen qua lengte en op leeftijd van de kinderen)

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach.

Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min (zonder pauze)
Speelvlak: 4×3 podium/ verhoging
Doelgroep: Kinderen vanaf 8 jaar
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu