06 - 49687013 info@storywise.nu

Storyteller Pauline Seebregts

‘Verhalen die zin- en betekenis geven’

 

Pauline Seebregts, een veelzijdige Storyteller

 

Professioneel Verhalenverteller

Een professioneel performer, enerzijds. Zij maakt als storyteller voorstellingen met maatschappelijke relevantie waarmee zij optreedt in binnen- en buitenland. Vaak worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van ‘entertaining wisdom’.

Haar specialiteit is het maken van verhalen en voorstellingen op maat. Zij haalt waargebeurde verhalen op in bijv. een organisatie –  rondom een specifiek veranderthema – en vormt deze om tot aansprekende vertelvoorstellingen, die hoofd én hart raken.

Professioneel trainer en coach

Zij is ook een ervaren procesbegeleider, trainer en coach, anderzijds. Haar opleidingen en training in het o.a. op een systemische manier kijken naar mensen en organisaties draagt in sterke mate bij aan de verdieping van haar werk.

Reeds vele teams en organisaties begeleidde zij o.a. middels Storytelling, veranderings -, leiderschaps – en visietrajecten. Een proces dat leidt tot betere samenwerking, communicatie en verbinding.

Tevens is Pauline verbonden aan de Vertelacademie te Utrecht waar zij mensen  opleidt in ‘De Kunst van het Vertellen’.

Vertelambassadeur Nederland en Vlaanderen

In 2017 werd zij verkozen tot Vertelambassadeur van Nederland en Vlaanderen – door een vakjury – vanwege haar veelzijdige verdiensten voor het vertelvak.

 

 ‘Achteruitkijkspiegel van het Leven’

‘Zelf was ik de zin op een goed moment aardig kwijt in mijn leven. En zo stond ik op een druilerige dag vast in de file op de snelweg. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en vroeg me af of ik eigenlijk gelukkig was. Of ik nou ook werkelijk deed wat mijn hart me vertelde? Het antwoord was ‘nee’.

Niet lang daarna besloot ik te luisteren naar de roep van mijn hart en het stuur letterlijk om te gooien. Ik zei mijn baan op als leidinggevende in de hulpverlening. Via diverse vakopleidingen ontwikkelde ik me verder, naast verhalenverteller en – luisteraar, ook tot professioneel trainer en coach.

Intussen maak en vertel ik reeds meer dan twee decennia verhalen vanuit mijn eigen vertelbureau Storywise. En werk ik in organisaties/ communities, met teams en professionals met de verbindende kracht van het verhaal’.

 

Neem contact op
voor meer informatie en boeking!

0344 785381

06 49687013