Een (spiritueel) tweeluik als metaforisch verhaal over de ongewone tijd waarin we leven en hoe we de verbinding met onze ware natuur kunnen herstellen

Rijk van het Hart
De wereld wordt uitgedaagd. Het land is verdeeld. De mensen zijn verdeeld. Er is angst voor ziekten, aanslagen en ‘de ander’. Wie ben jij en wie wil je zijn als het erop aankomt?

De koning in het ene rijk regeert maar weet eigenlijk ook niet meer precies waar hij mee bezig is en heerst vanuit angst en controle.

De koningin uit het andere rijk heeft zich teruggetrokken achter de ijzeren poorten van haar paleis. Ze is vergeten waar de sleutels zijn.

Tot het moment dat beiden zich ergens vaag herinneren dat er een plek moet zijn waar het vredig en rustig is. Die plek waar alles nog ongeschonden en heel is. Hoe kom je daar en wat is een koninklijke weg?

Een voorstelling die niet alleen maar raakt aan de wereld buiten ons maar ook metafoor is voor ons hoe we ons bewegen in ons eigen innerlijke rijk.


Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen.

Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min
Speelvlak: 4×3
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt recht uit het hart’

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt recht uit het hart. Ik was geroerd door de diepere lagen in de Vertelvoorstelling ‘Rijk van het Hart’. Een tweeluik hoe we de verbinding met onze ware natuur kunnen herstellen. Die voorstelling is zo toepasbaar op de tijd van nu. 

Pauline Seebregts is een rasvertelster. Ze heeft een prettige, heldere stem. Ze is zonder opsmuk, heeft humor. Het was een feest haar te hebben!

– Loes Siedenburg, vrijzinnige gemeente –