Jouw verhaal leren vertellen met vertrouwen en plezier, op een authentieke manier. 

(Zakelijke) Verteltraining

Hoe kun je de kracht van je eigen verhaal inzetten om financiers of medewerkers te inspireren? Waarom zou storytelling belangrijk kunnen zijn voor organisaties?

Misschien wel omdat een goed verhaal meer zegt dan een dikke beleidsnota. Een verhaal is een manier om informatie te organiseren en over te brengen in een beeld. Een krachtig instrument naar financiers alsook voor afdelingen en teams binnen de eigen organisatie.

Het helpt om verschillende verhalen paraat hebben. Verhalen over jezelf als professional, over je organisatie of over producten en diensten binnen die organisatie afgestemd op degene voor wie je verteld. En hoe doe je dit dan op een authentieke manier?

Tijdens deze training geeft Pauline Seebregts handvatten om je verhaal op een authenthieke manier te vertellen afgestemd op je toehoorders. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook in-company


Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen.

Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min
Speelvlak: 4×3
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek (niet live)

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu