Verhalende Lezing over Levenskunst licht aan de hand van verhalen ervaringen, facts en inzichten van ‘Grote Denkers’ het thema verder op …

Verhalende lezing over Levenskunst

Want wat is dat eigenlijk, Levenskunst?

Er zijn veel verschillende antwoorden maar allemaal zeggen ze in elk geval iets over het leiden van het goede leven. Maar wat is dat dan, dat goede leven?

Is dat als je rijk, succesvol en beroemd bent? Of is dat juist als je jezelf juist bezighoudt met anderen? Of gaat het misschien toch ook nog om iets anders?

Verhalen en inzichten van en over het leven geinspireerd door wat ‘ Grote Denkers’ uit het verleden en heden hierover te zeggen hebben. Verbonden met elkaar door de kunst van Storytelling. Het geheel wordt warm begeleid door de schitterende zang en muziek van een harpiste/zangeres.

‘Als afsluiter van het middagprogramma namen de mensen plaats in de theaterzaal. Daar werden zij getrakteerd met het inspirerende lezing van Storyteller Pauline Seebregts. Een voorstelling over levenskunst dat op prachtige wijze werd ondersteund door muzikale begeleiding op de harp’.

– Stichting Push, Theater Hellevoetsluis –

Kosten:  op te vragen
Duur: Een uur zonder pauze

Wil je meer weten? Kijk bij VERHALENDE LEZING

Pauline Seebregts Verhalenverteller, Trainer en Coach

‘Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren’.

Haar verhalen en voorstellingen worden vaak momenten van ‘entertaining wisdom’ genoemd. In 2017 werd zij door een vakjury uitgeroepen tot Vertelambassadeur van Nederland en Vlaanderen vanwege haar verdiensten voor het vak.

 

Info Lezing
Duur: voorstelling: 45-60 min.
Speelvlak: 4×3 podium/ verhoging
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen
Muziek: Met muziek 

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu