06 - 49687013 info@storywise.nu

Een hedendaagse raamvertelling over Maria, ‘de moeder van Jezus’, waarbinnen oeroude verhalen verrassend verbonden worden met de tijd van nu …

Vertelvoorstellling ‘Maria’
‘Het was een gewone maandag als alle anderen. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria’.

Stel het je eens voor. Wat zou jij doen!?
De vrouw die de deur had opengedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol met verhalen zo blijkt algauw. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel ÉN het geloof in zichzelf en het leven.

De Voorstelling
De voorstelling is een hedendaagse raamvertelling waarbinnen oeroude verhalen op een verrassende manier verbonden worden met de dag van vandaag. Pauline Seebregts vertelt dit ontroerende verhaal met diepgang en humor.

Een professionele vertelster met een warme en intense vertelstijl. Haar verhalen worden weleens omschreven als inspirerende momenten van ‘entertaining wisdom’.

Jopie Jonkers, harpiste/zangeres, begeleidt de voorstellling muzikaal.

Enkele publieksreacties;
– ‘ Een gelaagde vertelvoorstelling die spreekt met grote kracht tot het hart’
– ‘ Integer, herkenbaar, ontroerend’
–  ‘Humorvol verweven met het oorspronkelijke verhaal’
–  ‘Het verhaal leidde me naar een antwoord. Veel dank’

Info Voorstelling
Duur: voorstelling: 60 min
Speelvlak:  Ong. 3×4 m2 + podium/verhoging
Doelgroep: Volwassenen
Kosten: Op te vragen

Aanvraag en informatie
M 06 49687013
E info@storywise.nu